Ontgoochelend!

Ik had het hier maandag al voorspeld. Het kartel Sp.a-Groen wordt uit de coalitiegesprekken in Berchem geweerd. Van NVA konden we dit misschien voor een stuk verwachten. Maar …erger nog. Open VLD en Cd&V weigeren zelfs een gesprek aan te gaan met de lijst die de verkiezingen heeft gewonnen in Berchem. We hoorden anders menig kopstuk de voorbije dagen in debatten verklaren: “De lijst met de meeste stemmen moet steeds het initiatiefrecht krijgen”. Onze kartellijst Sp.a-Groen: 9017 stemmen, NVA: 8303 stemmen. Een vooruitgang van 500 stemmen voor Sp.a-Groen, een achteruitgang van 300 stemmen voor NVA.

Maar …. nee dus! Zelfs geen kans tot dialoog. Ook na de verkiezingen kiezen deze partijen er dus onmiddellijk weer voor om ‘op ramkoers te varen’. Ontgoochelend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s