Bedankt kiezers !!!

VerkiezingsuitslagBerchem2018
Dit is de definitieve verkiezingsuitslag in Berchem. Met het kartel Sp.a-Groen hadden we gehoopt op één zetel meer. Dat hebben we net niet gehaald. Nu blijven we in zetelaantal even groot als NVA en vrezen we dat de huidige meerderheid in Berchem meer dan waarschijnlijk verder zal blijven besturen. (vorige verkiezingen waren we in percentage ook groter dan NVA maar sloten CD&V en Open Vld een akkoord met hen)
Persoonlijk haal ik wel een heel mooie score in Berchem. 719 kiezers gunden mij hun stem wat ik toch een hele eer vind. Als ik het juist analyseer, sta ik in Berchem op de vijfde plaats van alle kandidaten van alle partijen. Eigenlijk is er maar één van de huidige bestuurders van ons district die meer stemmen haalt dan ik (stoef, stoef 🙂 .
Een resultaat waar we hard voor gewerkt hebben en toch wel erg fier over zijn. Bedankt iedereen voor de steun, het vertrouwen en vooral uw stem! We gaan er weer voor 6 jaar tegenaan en gaan trachten het volgende keer nog beter te doen.
En … onze deur staat ook de volgende zes jaar open voor al uw vragen, suggesties en opmerkingen. Zo kunnen we samen bouwen aan een beter beleid en een antwoord bieden aan uw verzuchtingen. Aarzel zeker niet om me te contacteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s